(+ 48) 42 663-77-33
biuro@rotwl.pl

Sprawozdanie z obrad komisji konkursowej konkursu na „Najlepszy produkt turystyczny Województwa Łódzkiego 2021 r.

W dniu 23 września 2021 r. w siedzibie biura Regionalnej Organizacji Turystycznej Województwa Łódzkiego odbyło się posiedzenie Kapituły konkursu na „Najlepszy  produkt turystyczny Województwa Łódzkiego 2021 r.” Członkami Kapituły byli: Pani Katarzyna Krakowska po. Dyrektora Zespołu Parków Krajobrazowych Województwa Łódzkiego, powołana na stanowisko przewodniczącej Kapituły Konkursowej. Członkami Kapituły byli również: Pani Joanna Migdał – Kowalska- Naczelnik Departamentu Sportu i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego, Pan Tomasz Koralewski- Prezes Łódzkiej Organizacji Turystycznej, Pan Marcin Pośpiech- Dziennikarz radiowy, Pani Agnieszka Klich- Specjalista ds. turystyki Regionalnej Organizacji Turystycznej Województwa Łódzkiego.  Na stanowisko sekretarza została wyznaczona Pani Edyta Buchelt- Specjalista ds. turystyki Regionalnej Organizacji Turystycznej Województwa Łódzkiego.

Kapituła konkursu, w oparciu o przesłane zgłoszenia zadecydowała o przyznaniu dwóch Certyfikatów na „Najlepszy Produkt Turystyczny Województwa Łódzkiego 2021 r.” dla: Aquaparku Fala a także dla Święta Róży w Kutnie. Oba zgłoszenia zostały pozytywnie ocenione przez członków Kapituły Konkursowej i zostały nominowane do wzięcia udziału w ogólnopolskim Konkursie Na Najlepszy Produkt Turystyczny – Certyfkat Polskiej Organizacji Turystycznej Edycja XVIII -2021 r.

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów w kolejnym etapie.